Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τους πρόδωσε το DATSUN!


Τους πρόδωσε το DATSUN! Φυλάει ο θεός τον κλέφτη αλλά πιο πολύ τον νοικοκύρη!
4 Τσιγγάνοι έβαλαν στόχο τα καλώδια του  σχεδόν εγκαταλειμμένου βιολογικού της Στυλίδας.
Το σχεδίασαν και μόλις σουρούπωσε  πήραν το θρυλικό DATSUN και  πήγαν στον βιολογικό να ξηλώσουν καλώδια.
Το σχέδιο πήγε καλά στην αρχή άλλα ο φύλακας της εταιρίας ΑΤΤΙΚΑΤ που μια φορά και έναν καιρόν κατασκεύαζε την παράκαμψη της Στυλίδας,  τους πήρε είδηση και  επιχείρησε να τους σταματήσει.
Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα άλλα και ο φύλακας είχε λάβει τα μέτρα του ,σημείωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και  εντύπωσε καλά στο μυαλό του την μάρκα του .
Ειδοποίησε την αστυνομία και ενώ οι 4 Ρομά είχαν πάρει το δρόμο προς τη Λαμία  με κατεύθυνση προφανώς κάποιον κλεπταποδόχο, διαπίστωσαν ότι  κάποιο περιπολικό έτρεχε  πίσω τους να τους προλάβει. Τότε ο οδηγός σκέφτηκε να ξεφύγει στρίβοντας στην είσοδο της Ν. Μαγνησίας πίσω απο ένα πρατήριο καυσίμων.
Το παράτησε εκεί και μαζί με του ομοφύλους του το έβαλαν στα πόδια. Οι αστυνομικοί στο μεταξύ εντόπισαν το αυτοκίνητο  στην καρότσα του οποίου υπήρχαν όλα τα κλοπιμαία και σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙΑΣ άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή.
Δεν πέρασε λίγη ώρα και   εντοπιστήκαν και αυτοί την ώρα που πήγαιναν από ένα στενό δρόμο της Μαγνησίας προς τον καταυλισμό των Ρομα στον Ξηριά.
Συνελήφθηκαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τα παραπέρα….

Απο:lamiafm1 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους