Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

Στο ηλεκτρονικό  μας ταχυδρομείο λάβαμε και δημοσιεύουμε:

ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ                                        03-08-2017



           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,


Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τη Διοίκηση της εταιρίας παίζουν ένα παιχνίδι με σκοπό  την εξόντωση της εταιρίας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα προσπαθήσουν να φέρουν στην επιφάνεια το σχέδιο της τριχοτόμησης.

   Η Κυβέρνηση μαζί με τη Διοίκηση μη μπορώντας να χρηματοδοτήσουν την εταιρία , θα εξυπηρετήσουν τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού και θα κόψουν την εταιρία σε κομμάτια .

Ο στρατηγικός σχεδιασμός που υπάρχει συρρικνώνει την εταιρία με κλείσιμο εργοταξίων και απολύσεις προσωπικού , χάσιμο κεκτημένων , τελειώνει γενικά την εταιρία.







   Οι τοποθετήσεις του κου Σταθάκη που έγινε «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΟ  της Κυβέρνησης» , αυτά μας δείχνουν. Η ανικανότητα των κυβερνόντων στο θέμα της ΛΑΡΚΟ δεν έχει τελειωμό.

Χωρίς να δίνουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα στρέφονται στο παρελθόν για να κουκουλώσουν αυτά που ετοιμάζουν για τη ΛΑΡΚΟ.



   Όπως και ο μεγαλύτερος νταλκάς της Κυβέρνησης είναι οι προσλήψεις που έγιναν στην παραγωγή και το λένε συνέχεια , λέγοντας ότι ήταν μεγάλο κόστος για την εταιρία.

Οι συνάδελφοί μας που ενσωματώθηκαν θα πρέπει κάποια στιγμή να ζητήσουν το λόγο από τον ΣΥΡΙΖΑ , γιατί το λέει συνέχεια.

   Τέρμα στην αντεργατική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ γιατί και η Διοίκηση αναφέρει στο business plan ότι οι 252 ενσωματώσεις ανέβασαν το κόστος στην εταιρία .

   Οι συνάδελφοί μας θα πρέπει να αντιδράσουν στις ενέργειες αυτές της Κυβέρνησης και της Διοίκησης. Αυτό έκανε και στη Βουλή ο Υπουργός κος Σταθάκης ,  μίλησε για σκάνδαλο  προεκλογικό οι ενσωματώσεις των συναδέλφων της παραγωγής που έγιναν το 2014.



Φαίνεται ξέχασε και τις δικές του δηλώσεις , ξεχνώντας 1 εκατομ. ευρώ να το δηλώσει. Τώρα θυμάται το παρελθόν χωρίς να βλέπει τι γίνεται με τη διορισμένη Διοίκηση που έχει στη ΛΑΡΚΟ και έχει φτάσει την εταιρία στο χείλος του γκρεμού.



   Ποτέ η ΛΑΡΚΟ δεν είχε τέτοιο πρόσωπο με διαλυμένα μεταλλεία , διαλυμένο εργοστάσιο , μειωμένες παραγωγές . Σε αυτό ο κύριος Σταθάκης δεν ζητάει ευθύνες γιατί απλά θέλει να δουλέψει το δικό του σχέδιο και να κόψει τη ΛΑΡΚΟ σε κομμάτια  βάζοντάς την στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ που το θεωρεί επίτευγμα της Κυβέρνησής του και η Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ είναι θεατής στις προσπάθειες αυτές.

   Όλα αυτά ο κύριος Σταθάκης πάει να τα κουκουλώσει με την κακοδιαχείριση που είχε γίνει . Θα βγει ένα ωραίο πρωί και θα πει : «τι να κάνουμε , ήταν πολλά τα προβλήματα.

   Προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε . Φταίνε οι προηγούμενοι .»

  Έτσι θα έχει τελειώσει και θα αποποιηθεί των ευθυνών του προσπαθώντας όλα τα προβλήματα να τα ρίξει στους προηγούμενους.

   Τελικά η κομματική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ και του Υπουργού κου Σταθάκη , των Διοικούντων και της ΔΕΗ μαζί , έπεσαν στο κενό . Δεν υπάρχουν λύσεις για τη ΛΑΡΚΟ.

   Αυτά που είπαν οδηγούν της εταιρία στο κλείσιμο. Δυστυχώς η αριστερή κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ μαζί με τη Διοίκηση , θα μείνουν στην ιστορία της ΛΑΡΚΟ.



   Τα μοντέλα εξυγίανσης που έχουν βρει με την ευαίσθητη Διοίκηση της ΔΕΗ που στη Βουλή ήταν «αγνό παρθένο μαλλί»  ,  θα δημιουργήσουν μοντέλα τύπου ΔΕΗ κομμάτι – κομμάτι και θα το θεωρούν επιτυχία , γιατί και ο κύριος Σταθάκης μίλησε και τόνισε ότι σκάνδαλο είναι και οι διώξεις 15 στελεχών για το ενιαίο μισθολόγιο.

   Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

   Τίποτα δεν είναι τυχαίο . Στα 15 στελέχη , αυτά που είπε ο Υπουργός , είναι δικοί μας συνάδελφοι που είπαν όχι στις περικοπές και στο ενιαίο μισθολόγιο , αιτιολογώντας πάντα το γιατί κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα για απολογία.

   Αν και αυτό η Κυβέρνηση το θεωρεί σκάνδαλο , η αντεργατική της πολιτική είναι στο αποκορύφωμα . Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν.



ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ



ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ  ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ:



·        ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

·        ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

·        ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ.

·        Η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .

·        ΦΟΥΛ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.



Θα είμαστε απέναντι σε σχέδια που κλείνουν την εταιρία .

Από το τέλος του μήνα μέσω των Γ.Σ. θα πάρουμε δραστικές αποφάσεις για όλα.

ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΛΑΡΚΟ

Αν νομίζει η κυβέρνηση ότι θα έχει εύκολο έργο για να ιδιωτικοποιήσει τη ΛΑΡΚΟ , τους γελάσανε ,

σύντομα θα μας έχουν απέναντι.





ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ - ΛΑΡΥΜΝΑΣ




2 σχόλια:

  1. ολοι πληρωνουμε τα λαθη της ΔΑΚΕ τοτε που τα εκαναν θαλασσα ο θανασουλας και οι αλλοι εσεις τρωγατε ψαρουκλες οπως λεγατε οι ιδιοι με τον θανασουλα τοτε με τιμη ρεκορ την πατησαν την εταιρια και εσεις καλοπερναγατε αντι να τους σκιζατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ... ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ....

      Διαγραφή

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους