Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ ... ( Ο Τράγκας στο REAL FM )

Ξεπουλιούνται τα πάντα - Μαζικές αποκρατικοποιήσεις

Ξεπουλιούνται όλα τα διαμάντια της κρατικής και δημόσιας περιουσίας αντί πινακίου φακής (κάπου 7-8 δις ως το 2013). Όπως έγινε σε όσες χώρες είχαν την ατυχία να πέσουν στα σαγόνια του ΔΝΤ ,οι αποκρατικοποιήσεις είναι μαζικές.....
Αυτό σημαίνει την απαξίωση των υπηρεσιών αυτών, καθώς και την κατακόρυφη αύξηση του κόστους ζωής, αφού οι εταιρείες που θα αναλάβουν ,την ΕΥΔΑΠ για παράδειγμα, θα έχουν το μονοπώλιο, ως εκ τούτου θα μπορούν να πουλούν το νερό όσο τους αρέσει και επίσης να αποφασίζουν ποιες περιοχές μπορούν να έχουν η να μην έχουν νερό.

Όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή. 

Η Ελλάδα θα απογυμνωθεί από κάθε πλούτο ο οποίος ήδη υπάρχει ,η θα  ανακαλυφθεί  στο μέλλον (ορυκτός πλούτος). Γι αυτό πιστεύουμε ότι ένας από τους λόγους που οδήγησαν την χώρα μας στην μέγγενη του ΔΝΤ, ήταν ακριβώς αυτός: Η κλοπή του δημόσιας περιουσίας και η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου από πολυεθνικές και ξένα κράτη.

Η μείωση ως μηδενισμός όσον αφορά στη συμμετοχή του Δημόσιου περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα της περιουσίας , όπως το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις ΔΕΠΑ, και ΔΕΣΦΑ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα ΕΛΤΑ, την  ΕΥΔΑΠ, την  ΛΑΡΚΟ, το αττικό λιμενικό σύστημα ,το καζίνο Πάρνηθας και το Εθνικό Λαϊκό Λαχείο....

Συμβάσεις παραχώρησης θα συναφθούν η θα επεκταθούν στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας ,στην Αττική οδό , στην Εγνατία οδό και στον ΟΠΑΠ.



Aπο:etheldrivers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους