Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο ΛΑ.Ο.Σ. για το επιχειρούμενο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ


ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Ν.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
                                                        Λαμία 7 Ιουνίου 2012
                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τον ΛΑ.Ο.Σ. η πώληση περιουσιακών στοιχείων τού δημοσίου είναι μια ενέργεια που πρέπει να γίνεται λαμβανομένων υπόψη των ευρύτερων εθνικών συμφερόντων και μόνο σε περιπτώσεις που με οικονομικά , λογιστικά και κοινωνικά κριτήρια θα προκύπτει κέρδος για την χώρα μας και βέβαια όχι κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου , χωρίς πολιτική κυβέρνηση και με διαδικασίες αδιαφάνειας που δεν φαίνεται να διασφαλίζουν ούτε το δημόσιο συμφέρον ούτε τα συμφέροντα των εργαζομένων.
Από το επιχειρούμενο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ
 
 πλήττεται η οικονομία τής Ελλάδος αλλά και ειδικότερα η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος η οποία ήδη έχει το θλιβερό προνόμιο να είναι η περιφέρεια με το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας.
Ζητούμε να σταματήσουν άμεσα οι όποιες διαδικασίες που αφορούν το μέλλον της ΛΑΡΚΟ μέχρι τις 17 Ιουνίου οπότε η πολιτική πραγματικότητα που θα προκύψει από την ψήφο του Ελληνικού λαού, μαζί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση , την διοίκηση της εταιρείας και τους εργαζόμενούς της, να επεξεργασθούν τα δεδομένα και να καταλήξουν σε μία λύση σύγχρονη, μια λύση μόνιμη που θα διασφαλίζει την σε βάθος χρόνου βιωσιμότητα της επιχείρησης και την διατήρηση αλλά και γιατί όχι και την αύξηση των θέσεων εργασίας.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. αγωνίζονταν και αγωνίζεται για να παραμείνει ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος στα χέρια των Ελλήνων και η Ελληνική βιομηχανία στα χέρια Ελλήνων. Όχι στο ξεπούλημα που επιχειρούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Όχι στα απηρχαιωμένα σοσιαλιστικά οικονομικά μοντέλα των αριστερών. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και εμείς βλέπουμε το μέλλον , ένα λαμπερό μέλλον που το δικαιούται ο πανάξιος Ελληνικός λαός.
Ν.Ε. Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΑΡΚΙΚΑ ΝΕΑ - Οι ειδήσεις σε τίτλους